Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Am Dat De-O Poza De-A Mea Versuri

Am Dat De-O Poza De-A Mea Versuri. Vreau sa te pastrez pentru totdeauna! Te caut in multime si tot nu dau de tine, esti o parte din mine. Te iubesc şi te ador. Versuri a fost o data denisa (1). Va fi un răspuns referitor la aprobarea cetățeniei române;

Te caut in multime si tot nu dau de tine esti o parte din mine aleg pe e goala, goala inima mea e goala, goala e pustiu azi prin ea. Vreau sa te pastrez pentru totdeauna! Aveam timp pentru de toate, petreceam noapte de noapte, de…nimik nu ma plingeam. Versuri a fost o data denisa (1). De pe noptieră mea, îmi zâmbeşte poză ta.

Denisa Am O Poza De La Tine Manele De Dragoste Youtube
Denisa Am O Poza De La Tine Manele De Dragoste Youtube Source from : https://www.youtube.com/watch?v=5wEZhWAy-Qc
Unde merg o iau cu mine. Felicitări cu ziua de naștere! Am o poză de a ta. Cind aveam vreo 16 ani, doamne ah ce viata mai duceam, prin restaorante, baruri, cafenele si scandaluri, doamne ah ce viata mai duceam. De atunci, toate zilele mele sunt insorite, datorita tie.

Homo sapiens человек разумный ompia mea mecum porto все свое ношу с собой manus manum lavat рука руку моет radix doctrinae amara est, frustus vero dulcis.

Imi place sa cred ca, de fapt, tu nu mai meritat si ca in viata mea voi iubi mai mult pe altcineva insa dor 2. Am o poză de la ţine. De atunci, toate zilele mele sunt insorite, datorita tie. Vreau sa te pastrez pentru totdeauna! Va fi un răspuns referitor la aprobarea cetățeniei române;

Versuri a fost o data denisa (1). Vreau sa te pastrez pentru totdeauna! Te caut in multime si tot nu dau de tine esti o parte din mine aleg pe e goala, goala inima mea e goala, goala e pustiu azi prin ea. Telefonul meu o poza cu chipul tau si la ea ma uit mereu o pretuiesc tare mult si in somn eu o sarut offf cat te iubesc de mult !! Versurile melodiei treaba mea, interpretata de what's up feat.

Versuri Online Lyrics And Music Videos Worldromanianmaneleetnokidscollectionstore C 2013 2020 Versuri Online Facebook Twitter Email Close The Sidebar Versuri Online Lyrics And Music Videos Search On Site Ares Doar Noi Doi Versuri Audio
Versuri Online Lyrics And Music Videos Worldromanianmaneleetnokidscollectionstore C 2013 2020 Versuri Online Facebook Twitter Email Close The Sidebar Versuri Online Lyrics And Music Videos Search On Site Ares Doar Noi Doi Versuri Audio Source from : https://www.versuri.online/search/Doar+Tu/page/7?amp
Tu esti raza mea de soare, imi incalzesti sufletul clipa de clipa, imi luminezi viata. De atunci, toate zilele mele sunt insorite, datorita tie. De pe noptieră mea, îmi zâmbeşte poză ta. Telefonul meu o poza cu chipul tau si la ea ma uit mereu o pretuiesc tare mult si in somn eu o sarut offf cat te iubesc de mult !! Te caut in multime si tot nu dau de tine esti o parte din mine aleg pe e goala, goala inima mea e goala, goala e pustiu azi prin ea.

Tu esti raza mea de soare, imi incalzesti sufletul clipa de clipa, imi luminezi viata.

Am o poză de la ţine. Unde merg o iau cu mine. O tanara araboaica se marita. Am rămas cu visele şi cu amintirile. Versuri a fost o data denisa (1).

Va fi un răspuns referitor la aprobarea cetățeniei române; Cele mai frumoase melodii de dragoste,cele mai pasionale mesaje de dragoste,cele mai profunde sentimente. Te iubesc şi te ador. De pe noptieră mea, îmi zâmbeşte poză ta. Denisa, versuri am pe telefonul meu o poza cu chipul tau, versuri denisa.

Jeannette Walls Castelul De Sticla V1 0 X4e6zggz53n3
Jeannette Walls Castelul De Sticla V1 0 X4e6zggz53n3 Source from : https://idoc.pub/documents/jeannette-walls-castelul-de-sticla-v10-x4e6zggz53n3
De atunci, toate zilele mele sunt insorite, datorita tie. Tu esti raza mea de soare, imi incalzesti sufletul clipa de clipa, imi luminezi viata. De pe noptieră mea, îmi zâmbeşte poză ta. Versuri a mea si a ta e vina (1). Aveam timp pentru de toate, petreceam noapte de noapte, de…nimik nu ma plingeam.

Cind aveam vreo 16 ani, doamne ah ce viata mai duceam, prin restaorante, baruri, cafenele si scandaluri, doamne ah ce viata mai duceam.

X2 am o poza de a ta. Am rămas cu visele şi cu amintirile. Te caut in multime si tot nu dau de tine, esti o parte din mine. Vreau sa te pastrez pentru totdeauna! Va fi un răspuns referitor la aprobarea cetățeniei române;

Versuri a mea si a ta e vina (1) am dat-o. Versuri a fost o data denisa (1).

Posting Komentar untuk "Am Dat De-O Poza De-A Mea Versuri"