Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Pensii Speciale Pentru Alesii Locali

Pensii Speciale Pentru Alesii Locali. Legea pensiilor speciale pentru aleșii locali a fost adoptată luni seara, după ce proiectul a înregistrat în senat, forul decizional, 86 de voturi pentru. Guvernul a sesizat, pe 26 decembrie, cc în legătură cu obiecţiuni privind legea pensiilor special. Premierul ludovic orban spune că pensiile speciale pentru aleşii locali vor fi din nou amânate. Vechiul proiect, picat de ccr. O altă modificare le permite aleşilor locali să aibă indemnizaţia pentru limită de vârstă se cumulează cu orice tip de pensie stabilită în sistemul public de pensii sau în alt sistem de pensii neintegrat.

Pentru ca un ales local să beneficieze de această pensie specială, este nevoie să aibă cel puţin un mandat complet. Premierul ludovic orban spune că pensiile speciale pentru aleşii locali vor fi din nou amânate. Alesii locali vor primi indemnizatii speciale la incetarea mandatului, din bugetul de stat, potrivit unui articol adoptat, miercuri, in comisia speciala pentru elaborarea codului administrativ. Guvernul a sesizat, pe 26 decembrie, curtea constituţională a româniei în legătură cu obiecţiuni privind legea pensiilor speciale ale primarilor. Nou proiect pentru ca aleșii locali să ia pensii speciale.

Parlamentarii Usr Au Depus La Parlament O Initiativa Legislativa De Eliminare A Pensiilor Speciale Ale Alesilor Locali
Parlamentarii Usr Au Depus La Parlament O Initiativa Legislativa De Eliminare A Pensiilor Speciale Ale Alesilor Locali Source from : https://ziare.com/pensii-speciale/parlamentari/parlamentarii-usr-au-depus-la-parlament-o-initiativa-legislativa-de-eliminare-a-pensiilor-speciale-ale-alesilor-locali-1626910
Sesizarea are in vedere incalcarea mai multor articole din constitutie, referitoare la instituirea unui regim special de privilegii pentru anumiti alesi locali, acordarea retroactiva a drepturilor speciale si neasigurararea finantarii pentru indemnizatiile nou create. Aleșii locali condamnați pentru infracțiuni de corupție nu vor beneficia de pensii speciale. Guvernul a sesizat, pe 26 decembrie, curtea constituţională a româniei în legătură cu obiecţiuni privind legea pensiilor speciale ale primarilor. Totuși, aleșii locali care au fost condamnați definitiv pentru comiterea unei infracțiuni de corupție nu vor beneficia de indemnizația pentru limita de noi suntem cei care am depus proiect de lege pentru abrogarea pensiilor speciale ale parlamentarilor şi mai apoi un alt proiect de lege care se află pe. Primarii, viceprimarii și șefii de consilii județene nu.

Nou proiect pentru ca aleșii locali să ia pensii speciale.

Guvernul a sesizat, pe 26 decembrie, curtea constituţională a româniei în legătură cu obiecţiuni privind legea pensiilor speciale ale primarilor. Legea pensiilor pentru aleşii locali va intra din nou în dezbaterea parlamentului, pentru a pune de acord decizia magistraţilor de la cc cu actul normativ. Desi ccr a hotarat cu majoritate de voturi ca parlamentarii nu pot oferi pensii speciale consilierilor locali, judeteni, viceprimarilor, vicepresedintilor de consilii. Legea pensiilor pentru aleşii locali va intra din nou în dezbaterea parlamentului, pentru a pune de acord decizia magistraţilor de la cc cu actul normativ. De pensiile speciale nu vor beneficia, însă, alesii locali care au fost condamnati definitv pentru comiterea, in calitate de primar, viceprimar, presedinte si vicepresedinte al consiliului judetean, a unei infractiuni de coruptie.

Legea pensiilor pentru aleşii locali va intra din nou în dezbaterea parlamentului, pentru a pune de acord decizia magistraţilor de la cc cu actul normativ. Potrivit celor adoptate, aleşii locali vor primi pensii speciale după un mandat întreg. Sesizarea are in vedere incalcarea mai multor articole din constitutie, referitoare la instituirea unui regim special de privilegii pentru anumiti alesi locali, acordarea retroactiva a drepturilor speciale si neasigurararea finantarii pentru indemnizatiile nou create. De indemnizaţia pentru limită de vârstă beneficiază şi aleşii locali care au avut anterior intrării în vigoare a prezentei legi calitatea de primar, viceprimar. Singurul partid care se opune pensiilor speciale este usr.

Ccr A Respins Pensiile Speciale Pentru Alesii Locali Parlamentul S A Apucat Să Rescrie Legea Stelian Muscalu
Ccr A Respins Pensiile Speciale Pentru Alesii Locali Parlamentul S A Apucat Să Rescrie Legea Stelian Muscalu Source from : https://www.stelianmuscalu.ro/ccr-a-respins-pensiile-speciale-pentru-alesii-locali-parlamentul-s-a-apucat-sa-rescrie-legea/
Senatul a votat luni, 21 decembrie, legea pensiilor speciale pentru primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii consiliilor judeţene. Primarii, viceprimarii și șefii de consilii județene nu. In primul rand, pensia speciala pentru primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene se acorda indiferent de orice alte pensii sau surse de venit in al treilea rand, alesii locali cu functie executiva vor beneficia de pensiile speciale de la incetarea mandatului, insa daca vor incepe. Vechiul proiect, picat de ccr. Pensii speciale și pentru aleșii locali.

Nu vor beneficia de această pensie cei care au fost condamnaţi definitiv cu executare în această lege va intra în vigoare din ianuarie 2017, iar banii pentru pensiile aleşilor locali vor fi acordaţi de la bugetele locale.

Legea pensiilor pentru aleşii locali va intra din nou în dezbaterea parlamentului, pentru a pune de acord decizia magistraţilor de la cc cu actul normativ. In primul rand, pensia speciala pentru primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene se acorda indiferent de orice alte pensii sau surse de venit in al treilea rand, alesii locali cu functie executiva vor beneficia de pensiile speciale de la incetarea mandatului, insa daca vor incepe. Senatul a votat luni, 21 decembrie, legea pensiilor speciale pentru primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii consiliilor judeţene. Guvernul a sesizat, pe 26 decembrie, curtea constituţională a româniei în legătură cu obiecţiuni privind legea pensiilor speciale ale primarilor. Legea pensiilor pentru aleşii locali va intra din nou în dezbaterea parlamentului, pentru a pune de acord decizia magistraţilor de la cc cu actul normativ.

„eu sunt împotriva oricăror pensii speciale. Legea pensiilor pentru aleşii locali va intra din nou în dezbaterea parlamentului, pentru a pune de acord decizia magistraţilor de la cc cu actul normativ. Aleșii locali condamnați pentru infracțiuni de corupție nu vor beneficia de pensii speciale. Pentru ca un ales local să beneficieze de această pensie specială, este nevoie să aibă cel puţin un mandat complet. Senatul a votat luni, 21 decembrie, legea pensiilor speciale pentru primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii consiliilor judeţene.

Allen Coliban Nu Sunt De Acord Cu Pensiile Speciale Pentru Aleșii Locali
Allen Coliban Nu Sunt De Acord Cu Pensiile Speciale Pentru Aleșii Locali Source from : https://www.brasov.net/allen-coliban-nu-sunt-de-acord-cu-pensiile-speciale-pentru-alesii-locali/
Totuși, aleșii locali care au fost condamnați definitiv pentru comiterea unei infracțiuni de corupție nu vor beneficia de indemnizația pentru limita de noi suntem cei care am depus proiect de lege pentru abrogarea pensiilor speciale ale parlamentarilor şi mai apoi un alt proiect de lege care se află pe. Legea pensiilor pentru aleşii locali va intra din nou în dezbaterea parlamentului, pentru a pune de acord decizia magistraţilor de la cc cu actul normativ. Potrivit celor adoptate, aleşii locali vor primi pensii speciale după un mandat întreg. Senatul a votat luni, 21 decembrie, legea pensiilor speciale pentru primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii consiliilor judeţene. In primul rand, pensia speciala pentru primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene se acorda indiferent de orice alte pensii sau surse de venit in al treilea rand, alesii locali cu functie executiva vor beneficia de pensiile speciale de la incetarea mandatului, insa daca vor incepe.

In primul rand, pensia speciala pentru primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene se acorda indiferent de orice alte pensii sau surse de venit in al treilea rand, alesii locali cu functie executiva vor beneficia de pensiile speciale de la incetarea mandatului, insa daca vor incepe.

Nu vor beneficia de această pensie cei care au fost condamnaţi definitiv cu executare în această lege va intra în vigoare din ianuarie 2017, iar banii pentru pensiile aleşilor locali vor fi acordaţi de la bugetele locale. Cu alte cuvinte, doar cei care se aflau în exercitarea funcției în momentul. Parlamentarii revin cu un proiect prin care să acorde pensii speciale şi aleşilor locali, începând cu 1 ianuarie 2019, pe modelul celor ale parlamentarilor, după ce prima iniţiativă în acest sens a fost declarată neconstituţională. Guvernul a sesizat, pe 26 decembrie, cc în legătură cu obiecţiuni privind legea pensiilor special. Totuși, aleșii locali care au fost condamnați definitiv pentru comiterea unei infracțiuni de corupție nu vor beneficia de indemnizația pentru limita de noi suntem cei care am depus proiect de lege pentru abrogarea pensiilor speciale ale parlamentarilor şi mai apoi un alt proiect de lege care se află pe.

Posting Komentar untuk "Pensii Speciale Pentru Alesii Locali"