Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Povestea Capra Cu 3 Iezi

Povestea Capra Cu 3 Iezi. Apoi capra iese şi se duce în treaba ei. Era odată o capră care avea trei iezi. Gena toţi o poartă nalţi ca nişte brazi, capra este moartă, iezii sug şi azi. Sunt cinci degete la o mână şi nu samănă toate unul cu altul. Parodie capra cu trei iezi in franceza.

Trebuie să spunem de la început că povestea caprei cu trei iezi este o poveste ştiută, dar uitată de români. Iedul cel mare şi cu cel mijlociu dau prin băţ de obraznici ce erau; Păreţii au urechi şi fereştile ochi. Sunt cinci degete la o mână şi nu samănă toate unul cu altul. Cei mari erau doi obraznici, iar iedul cel mic era cuminte și ascultător.

Ficha De Capra Cu Trei Iezi
Ficha De Capra Cu Trei Iezi Source from : https://es.liveworksheets.com/aj1592172ph
Iedul cel mare şi cu cel mijlociu dau prin băţ de obraznici ce erau; Şi moşneagul avea o fată, şi baba iar. Iedul cel mare şi cu cel mijlociu dau prin băţ de obraznici ce erau; Era odata o capra care avea trei iezi. Iedul cel mare şi cu cel mijlociu dau prin băţ de obraznici ce erau;

Sunt patru, în mod cert!

Apoi capra iese şi se duce în treaba ei. Pentru cele mai noi postari nu uitati sa va abonati la canalul nostru. Iedul cel mare şi cu cel mijlociu dau prin băţ de obraznici ce erau; Iedul cel mare şi cu cel mijlociu dau prin băţ de obraznici ce erau, iară cel mic era harnic şi cuminte. Urmareste noul nostru desen animat, capra cu trei iezi , bazat pe indragitul basm pentru copii scris de ion creanga.

Iedul cel mare şi cu cel mijlociu dau prin băţ de obraznici ce erau; Taguri filme in romana, filme dublate, filme romanesti, capra cu trei iezi online. Iară cel mic era harnic şi cuminte. Povestea capra cu 3 iezi este culeasa. Soft si design de bunicul grigore.

Ficha De Capra Cu Trei Iezi
Ficha De Capra Cu Trei Iezi Source from : https://es.liveworksheets.com/aj1592172ph
Iedul cel mare și cu cel mijlociu dau prin băț de obraznici ce erau; Iedul cel mare și cu cel mijlociu dau prin băț de obraznici ce erau; Gena toţi o poartă nalţi ca nişte brazi, capra este moartă, iezii sug şi azi. Iara cel mic era harnic și cuminte. Capra cu trei iezi era odată o capră care avea trei iezi.

Iedul cel mare şi cu cel mijlociu dau prin băţ de obraznici ce erau;

Era odata o capra care avea trei iezi. Iedul cel mare şi cu cel mijlociu dau prin băţ de obraznici ce erau; Iară cel mic era harnic şi cuminte. Iedul cel mare si cu cel mijlociu dau prin bat de obraznici ce erau iara cel mic era harnic si cuminte. Dar fiecare îşi găseşte naşul!

Cei mari erau doi obraznici, iar iedul cel mic era cuminte și ascultător. Sunt cinci degete la o mână și nu samănă toate unul cu altul. Sunt cinci degete la o mana si nu seamana toate unul cu altul. Povestea capra cu 3 iezi versiune noua!••• Iedul cel mare si cu cel mijlociu dau prin bat de obraznici ce erau;

Ion Creanga Capra Cu 3 Iezi Youtube
Ion Creanga Capra Cu 3 Iezi Youtube Source from : https://www.youtube.com/watch?v=cuKl3WZYzEg
Povestea capra cu 3 iezi versiune noua!••• Era odată o capră care avea trei iezi. Apoi capra iese şi se duce în treaba ei. Şi moşneagul avea o fată, şi baba iar. Dar fiecare îşi găseşte naşul!

Cei mari erau doi obraznici, iar iedul cel mic era cuminte și ascultător.

Era odată o capră care avea trei iezi. Era odată o capră care avea trei iezi. Trebuie să spunem de la început că povestea caprei cu trei iezi este o poveste ştiută, dar uitată de români. Iară cel mic era harnic şi cuminte. Ion creangă capra cu trei iezi.

Posting Komentar untuk "Povestea Capra Cu 3 Iezi"