Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Declaratie De Avere Iohannis

Declaratie De Avere Iohannis

Klaus iohannis a încasat 1.275 de lei din drepturi de autor, de la editura curtea veche, iar carmen iohannis a moștenit, anul acesta, un apartament de 67 de metri pătrați în sibiu, se arată în noua declarație de avere depusă de președinte. Seful udmr, kelemen hunor, spune ca declaratia presedintelui iohannis, ,,jo napot kivanok (o zi buna) a fost o greseala regretabila si șeful udmr, kelemen hunor, spune că declarația președintelui iohannis, „jo napot kivanok (o zi bună) a fost o greșeală regretabilă și un atac la adresa psd, care.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

La capitolul venituri, președintele menționează salariul de la administrația prezidențială, în valoare de 165.100 de lei, suma totală obținută în 2018. Klaus iohannis mai are un cont bancar, deschis în 1999, care are valoarea la zi de 250.000 lei. 1 de rezultate pentru eticheta iohannis declarație avere.

Presedintele Romaniei
vizitati articolul complet aici : http://old.presidency.ro/?_RID=interes&who=2
1 de rezultate pentru eticheta iohannis declarație avere. Şi carmen iohannis a încasat mai mulţi bani din salarii, soţia preşedintelui câştigând în total 28.122 de lei, faţă de 22.554 cât a obţinut în 2015. (4) spații comerciale de productio.

Ce avere are klaus iohannis:

Premierul florin citu a anuntat, joi, la finalul sedintei de guvern ca a transmis presedintelui klaus iohannis cererea de revocare a ministrului finantelor, alexandru nazare, in care. Veniturile preşedintelui klaus iohannis au scăzut în 2018, în timp ce ale soţiei sale, carmen iohannis, au crescut, potrivit ultimei declaraţii de avere a şefului statului. Klaus iohannis a încasat 1.275 de lei din drepturi de autor, de la editura curtea veche, iar carmen iohannis a moștenit, anul acesta, un apartament de 67 de metri pătrați în sibiu, se arată în noua declarație de avere depusă de președinte.

Că împreună cu familia' dețin următoarele active și datorii. Președintele klaus iohannis a depus o coroană de flori. Şi carmen iohannis a încasat mai mulţi bani din salarii, soţia preşedintelui câştigând în total 28.122 de lei, faţă de 22.554 cât a obţinut în 2015.

Se Schimbă Modul De Depunere A Declaraţiilor De Avere Președintele A Promulgat Legea
vizitati articolul complet aici : https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/se-schimba-modul-de-depunere-a-declaratiilor-de-avere-presedintele-a-promulgat-legea-1332767
Presedintele mai putini bani in cont. Klaus iohannis a încasat 1.275 de lei din drepturi de autor, de la editura curtea veche, iar carmen iohannis a moștenit, anul acesta, un apartament de 67 de metri pătrați în sibiu, se arată în noua declarație de avere depusă de președinte. Veniturile preşedintelui klaus iohannis au scăzut în 2018, în timp ce ale soţiei sale, carmen iohannis, au crescut, potrivit ultimei declaraţii de avere a şefului statului.

Premierul florin citu a anuntat, joi, la finalul sedintei de guvern ca a transmis presedintelui klaus iohannis cererea de revocare a ministrului finantelor, alexandru nazare, in care.

Declaratie de avere klaus iohannis. Președintele a anunțat că după 15 mai devine obligatoriu portul măștii în spații închise și distanța între două persoane trebuie să fie de 1,5 metri. Klaus werner preşedinte al romániei.

Seful udmr, kelemen hunor, spune ca declaratia presedintelui iohannis, ,,jo napot kivanok (o zi buna) a fost o greseala regretabila si șeful udmr, kelemen hunor, spune că declarația președintelui iohannis, „jo napot kivanok (o zi bună) a fost o greșeală regretabilă și un atac la adresa psd, care. Declarație de presă susținută de președintele klaus iohannis, palatul cotroceni. Dacă în declaraţia de avere precedentă şeful statului arăta că încasează 59.960 de lei din închirieri, în ultima declaraţie apar venituri de doar 19.017 lei.

Klaus Iohannis Si A Publicat Declaraţia De Avere Caţi Bani A Castigat Presedintele In Ultimul An
vizitati articolul complet aici : https://www.fanatik.ro/klaus-iohannis-si-a-publicat-declaratia-de-avere-cati-bani-a-castigat-presedintele-in-ultimul-an-19555530
Avem 1 stiri despre iohannis declarație avere. Președintele a anunțat că după 15 mai devine obligatoriu portul măștii în spații închise și distanța între două persoane trebuie să fie de 1,5 metri. Premierul florin citu a anuntat, joi, la finalul sedintei de guvern ca a transmis presedintelui klaus iohannis cererea de revocare a ministrului finantelor, alexandru nazare, in care.

Preşedintele a scris în declaraţia de avere că a avut venituri de 35.829 de lei faţă de 29.529 lei, cât a menţionat în precedenta declaraţie.

Klaus iohannis, presedintele romaniei, a reactionat in legatura cu remanierea ministrului finantelor alexandru nazare. Că împreună cu familia' dețin următoarele active și datorii. Dacă în declaraţia de avere precedentă şeful statului arăta că încasează 59.960 de lei din închirieri, în ultima declaraţie apar venituri de doar 19.017 lei.

Posting Komentar untuk "Declaratie De Avere Iohannis"